Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: 06304641377 | veres.tamas001@gmail.com

205/55R16 91V pirelli P1 cinturato nyári gumi akció

Ár: 17.716 Ft+Áfa (Br. 22.499 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SKU_527370
Egységár:
17.716 Ft +Áfa / db
Rövid leírás:

205/55R16 91V pirelli P1 cinturato nyári gumi akció


Országos házhoz szállítás, 4db vásárlása esetén 1000.-Ft/db

Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

Termékleírás

GREEN PERFORMANCE

A Cinturato termékcsaládnál alkalmazott „Zöld abroncs” technológia csökkenti az üzemanyag fogyasztást, minimalizálja a környezeti hatást a környezetbarát anyagok felhasználásának köszönhetően, megnöveli az abroncs élettartamát, és csökkenti a zajszintet.

Energy™ Efficient
Csökken az üzemanyag fogyasztás és a széndioxid-kibocsátás. A „Zöld Abroncs” technológia akár 20%-kal alacsonyabb gördülési ellenállást és akár 4%-kal kevesebb üzemanyag fogyasztást eredményez.

Tiszta levegő
Az aromás olajoktól mentes anyagok minimalizálják a környezetszennyezést gyártáskor és az abroncs teljes élettartama alatt.

Nagy futásteljesítmény
A gumiabroncs hosszabb élettartama fokozott biztonsággal és teljesítménnyel párosul. Átlagosan 30%-kal hosszabb élettartam mellett a Cinturató megőrizte az előző termékgenerációk biztonsági és teljesítményjellemzőit. Az abroncs cseréjét elegendő akár egy évvel később végezni.

Alacsony zajszint
Fokozza a vezetési kényelmet, hogy az abroncs már megfelel az EU zajcsökkentésre vonatkozó 2012-es irányelvének. Az előző termékgenerációkhoz képest a Cinturato átlagosan 1 dB-lel kevesebb zajt bocsát ki (ami akár 30%-kal kisebb érzékelhető zajt jelent, fokozott vezetési kényelem mellett)


Csökken a környezeti hatás gyártáskor és az abroncs teljes élettartama alatt.

Ez több mint egy szlogen vagy egy szenzációs kijelentés: már megvalósult cél.

A „Zöld abroncs” termékek új gumikeverékekből és megújult karkaszszerkezettel készülnek, az eredmény: változatlan biztonság és vezetési élmény száraz és nedves úton, de kisebb környezeti hatás.

A nanotechnológia alkalmazása fokozott hőmérsékleti stabilitást biztosít a gumikeverékeknek, csökken a súrlódás okozta hőveszteség és ennek következtében az üzemanyag fogyasztás és a széndioxid-kibocsátás.

Az aromás olajok elhagyásával, melyek potenciális veszélyt

Autógumi és felni áruház